Коктейль Raspberry Cheesecake Малиновый чизкейк
Малиновый чизкейк
Raspberry Cheesecake Cake – это терпкий, но сладкий десерт и прекрасное дополнение к любому из ваших летних событий, дней рождения и праздников, как и мой лимонный чизкейк с черникой . Этот освежающий летний десерт состоит из двух нежных слоев белого торта, усеянного сочной малиной, черникой и малиновым чизкейком, зажженными посередине. И весь торт покрывается вкусной глазурью из сливочного сыра, украшенной свежими ягодами. Это вы ищете вкусный красный, белый и синий десерт для 4 – го июля, этот торт будет отлично!
Не так давно я поделился рецептом Лимонно-черничного чизкейка. Для настоящего любителя шоколада мне трудно, но я все же должен признать, что этот лимонно-черничный пирог с чизкейком был одним из моих любимых тортов всех времен.
И вот я снова с другим похожим лакомством – Малиновый Чизкейк! Это еще один чизкейк из свежих летних ягод!
Тем не менее, мой любимый десерт – чизкейк. Добавление малины делает мой любимый десерт еще лучше! Я люблю готовить чизкейк для гостей, потому что всем, кажется, он всегда нравится, но почему бы не добавить к нему еще и пирожное?
С приближением праздников я подумал, что воспользуюсь возможностью создать что-то особенное и красивое для вашего праздника. Я хотел создать красный, белый и синий десерт для 4 – го июля!
В этот раз для нежных слоев белого торта я использовал смесь для тортов в штучной упаковке. Но я добавил несколько свежих ягод в тесто, чтобы создать идеальную текстуру и аромат.
Но лучшая часть малинового чизкейка прячется внутри слоеного торта. И это прямо в центре, где начинка должна быть сладким сюрпризом! Это хрустящий малиновый чизкейк, приготовленный из сливочного сыра, сметаны, яиц, сахара, малинового джема и тонны свежей малины.
И вы будете иметь возможность съесть и пирог, и чизкейк в одном и том же десерте. Это отчасти беспроигрышно, верно? В конце концов, это впечатляющий десерт для торжеств, таких как дни рождения и праздники!
Если вы хотите украсить этот торт, используйте остатки глазури из сливочного сыра и великолепную свежую малину и немного черники. Простые вещи, ничего особенного не нужно, потому что малина такая красивая.
Описание
Raspberry Cheesecake Cake – это терпкий, но сладкий десерт и прекрасное дополнение к любым летним событиям, дням рождения и праздникам.
Ингредиенты для рецепта:
Малиновый чизкейк:
- 16 унций . сливочный сыр – комнатная температура
- ½ чашки сахарного песка
- 2 столовых ложки муки общего назначения
- 1 чайная ложка ванили
- 2 больших яйца – слегка взбитые с вилкой
- 1 чашка свежей малины-пополам
- 2 Столовая ложка малинового варенья
- ¼ чашка сметаны
- ¼ чашка жирных сливок
- красный пищевой краситель
Слои ягодного торта:
- 1 коробка белого шоколада
- яйца, масло, вода (как указано на коробке)
- 1 чашка черники – свежая (при употреблении замороженная не оттаивать)
- ½ стакана свежей малины – наполовину
- 3 – 4 чайные ложки муки – чтобы бросить ягоды
Мороженое с лимонным сыром:
- 16 унций . сливочный сыр в жирном кирпичном стиле – размягченный
- 1 стакан несоленого масла комнатной температуры, но не слишком мягкий
- Salt чайная ложка соли
- 3 ½ –4 ½ чашки сахарной пудры
- 2 чайных ложки ванильного экстракта
- 2 тертых чайных ложки цедры лимона (или больше по вкусу)
- свежие ягоды – для гарнира
Инструкции приготовления:
Малиновый чизкейк:
- Разогрейте духовку до 350 F. Слегка смажьте жиром 8-дюймовую форму и выровняйте дно пергаментной бумагой. Оберните противень из пружинной формы двойным слоем сверхпрочной алюминиевой фольги, чтобы вода не просочилась во время выпекания на водяной бане.
- Для приготовления чизкейка взбить сливочный сыр на 2 минуты, затем добавить сахар и муку и взбить до получения однородной массы и сливочного. Смешать в ванили.
- Добавить яйца и смешать только для объединения, не переусердствовать.
- Далее смешать малиновое варенье, сметану и густые сливки. Добавьте красную пищевую краску, если хотите.
- Наконец, смешайте малину и вылейте тесто в форму для выпечки и выровняйте верх. Затем поместите форму для выпечки в форму для жарки. Залейте кипящую воду в жаровню на полпути вверх по боковой поверхности формы для выпечки и убедитесь, что вода не капает на тесто и выпекайте 45-55 минут или до тех пор, пока не высохнет центр.
- Снимите форму с пружинной сковороды с водяной бани, затем проведите тонким ножом вокруг пирога и охладите до комнатной температуры, затем поставьте в холодильник на несколько часов или на ночь, чтобы полностью остыть.
Слои ягодного торта:
- Разогрейте духовку до 350 F, смажьте маслом и слегка мукой две 8-дюймовые круглые формы для кекса и выровняйте днище с кружками пергаментной бумаги.
- Смешайте смесь для кекса, яйца, масло и воду в большой миске и взбивайте электрическим миксером в течение 2-3 минут, пока смесь не будет хорошо перемешана.
- В небольшой миске аккуратно перемешайте ягоды с мукой, чтобы покрыть их, затем аккуратно сложите в тесто, стараясь не разбить ягоды. Равномерно разделите тесто между подготовленными противнями и выпекайте 28-35 минут, пока тестер для пирожных не будет вставлен в центр. из тортов выходит чистым.
- Выньте из духовки и дайте пирогам остыть в сковородках в течение 10 минут, затем выньте их на решетку, чтобы полностью охладить перед сборкой пирога.
Глазурь из плавленого сыра:
- Смешайте масло и сливочный сыр на средней скорости, пока не останется комочков. Не переусердствуйте, пока сахар не был добавлен или может закончиться жидкой глазурью.
- Добавить ваниль, соль и цедру лимона и перемешать до смешивания.
- Постепенно добавляйте сахарную пудру до желаемой сладости и густоты. Соскоблите края чаши и взбейте до однородного состояния.
Сборка торта:
- Положите один слой торта на тарелку для сервировки и накройте тонким слоем глазури из лимонного сливочного сыра. Положите слой малинового чизкейка и сверху тонким слоем глазури. Наконец, вершина со вторым слоем пирога и пирога мороза с остающейся глазурью. Украсить ягодами при желании.
- Охладите в течение не менее 45 минут перед тем, как разрезать, иначе пирог может распасться при разрезании.
- Хранить в холодильнике.
Заметки
Слойку для чизкейка нужно охладить в течение нескольких часов или на ночь, прежде чем собирать торт, помните об этом при планировании выпечки. Кроме того, вы можете сделать слои торта и слой чизкейка на день вперед. Остудить до комнатной температуры, затем накрыть полиэтиленовой пленкой и хранить в холодильнике на ночь. На следующий день сделать глазурь и собрать торт
Lighter Raspberry Cheesecake
by Alvin Zhou
Ingredients
- 10 graham crackers
- 3 tablespoons milk
- 16 oz reduced fat cream cheese ( 455 g ) , room temperature
- ⅓ cup honey ( 110 g )
- 2 cups greek yogurt ( 570 g )
- 2 eggs
- 1 tablespoon vanilla extract
- 2 tablespoons cornstarch
- 3 cups raspberry ( 375 g )
Nutrition Info
-
Calories 499
-
Fat 28 g
-
Carbs 47 g
-
Fiber 4 g
-
Sugar 35 g
-
Protein 15 g
Estimated values based on one serving size.
Preparation
- Place graham crackers in a plastic bag and crush with a rolling pin until fine.
- Preheat oven to 350°F (180°C).
- In a medium bowl, mix the cracker crumbs with the milk, stirring until the milk has incorporated completely into the crackers with the texture of slightly wet sand.
- Pour the cracker mixture into a 9 inch (23 cm) springform pan. Press down the crust evenly using the back of a flat measuring cup or spoon.
- Bake for 15 minutes, then cool. Reduce the heat to 300°F (150°C).
- In a large bowl, whisk the cream cheese until there are no lumps.
- Add the honey, greek yogurt, eggs, vanilla, and cornstarch, mixing until smooth.
- Pour the cheesecake batter into the graham cracker crust. Spread evenly.
- Bake for about 1 hour, then cool for about 30 minutes.
- Top with fresh raspberries in a ring pattern on the top of the cheesecake.
- Chill until the cheesecake has set, 2-4 hours.
- Unmold, slice, then serve!
- Enjoy!
Questions, comments, or issues?
a brand
We value your privacy
We and our partners use technology such as cookies on our site to personalize content and ads, provide social media features, and analyze our traffic. Click below to consent to the use of this technology across the web. You can change your mind and change your consent choices at anytime by returning to this site.
Tasty
Information storage and access
The storage of information, or access to information that is already stored, on your device such as advertising identifiers, device identifiers, cookies, and similar technologies.
Personalisation
The collection and processing of information about your use of this service to subsequently personalise advertising and/or content for you in other contexts, such as on other websites or apps, over time. Typically, the content of the site or app is used to make inferences about your interests, which inform future selection of advertising and/or content.
Ad selection, delivery, reporting
The collection of information, and combination with previously collected information, to select and deliver advertisements for you, and to measure the delivery and effectiveness of such advertisements. This includes using previously collected information about your interests to select ads, processing data about what advertisements were shown, how often they were shown, when and where they were shown, and whether you took any action related to the advertisement, including for example clicking an ad or making a purchase. This does not include personalisation, which is the collection and processing of information about your use of this service to subsequently personalise advertising and/or content for you in other contexts, such as websites or apps, over time.
Content selection, delivery, reporting
The collection of information, and combination with previously collected information, to select and deliver content for you, and to measure the delivery and effectiveness of such content. This includes using previously collected information about your interests to select content, processing data about what content was shown, how often or how long it was shown, when and where it was shown, and whether the you took any action related to the content, including for example clicking on content. This does not include personalisation, which is the collection and processing of information about your use of this service to subsequently personalise content and/or advertising for you in other contexts, such as websites or apps, over time.
Third-party vendors
Information storage and access
The storage of information, or access to information that is already stored, on your device such as advertising identifiers, device identifiers, cookies, and similar technologies.
Company
- Lotame Solutions, Inc.
- OpenX Software Ltd. and its affiliates
- The Rubicon Project, Limited
- Index Exchange, Inc.
- comScore, Inc.
- DoubleVerify Inc.
- LiveRamp, Inc.
- Taboola Europe Limited
- PubMatic, Inc.
- Outbrain UK Ltd
- EMX Digital LLC
- Nielsen Marketing Cloud
- Google (DFP / AdX)
Personalisation
The collection and processing of information about your use of this service to subsequently personalise advertising and/or content for you in other contexts, such as on other websites or apps, over time. Typically, the content of the site or app is used to make inferences about your interests, which inform future selection of advertising and/or content.
Company
- Lotame Solutions, Inc.
- OpenX Software Ltd. and its affiliates
- LiveRamp, Inc.
- Outbrain UK Ltd
- EMX Digital LLC
- Nielsen Marketing Cloud
- Google (DFP / AdX)
Ad selection, delivery, reporting
The collection of information, and combination with previously collected information, to select and deliver advertisements for you, and to measure the delivery and effectiveness of such advertisements. This includes using previously collected information about your interests to select ads, processing data about what advertisements were shown, how often they were shown, when and where they were shown, and whether you took any action related to the advertisement, including for example clicking an ad or making a purchase. This does not include personalisation, which is the collection and processing of information about your use of this service to subsequently personalise advertising and/or content for you in other contexts, such as websites or apps, over time.
Company
- Lotame Solutions, Inc.
- OpenX Software Ltd. and its affiliates
- LiveRamp, Inc.
- Outbrain UK Ltd
- Google (DFP / AdX)
Content selection, delivery, reporting
The collection of information, and combination with previously collected information, to select and deliver content for you, and to measure the delivery and effectiveness of such content. This includes using previously collected information about your interests to select content, processing data about what content was shown, how often or how long it was shown, when and where it was shown, and whether the you took any action related to the content, including for example clicking on content. This does not include personalisation, which is the collection and processing of information about your use of this service to subsequently personalise content and/or advertising for you in other contexts, such as websites or apps, over time.
The Cheesecake Factory
Fall for Pumpkin
Now available nationwide for a limited time
More than 250 dishes made fresh from scratch every day
Pineapple Upside-Down Cheesecake is Back!
Pineapple cheesecake between two layers of moist buttery pineapple upside-down cake.
Visit Us Today
View hours, get directions and download menu.
Ship a Cheesecake
Our legendary cheesecakes make the perfect gift.
Our Classic Margarita with Gold Tequila, Triple Sec and Fresh Sour.
Blanco Tequila, Spicy Ancho Reyes Verde and Fresh Lemon Sour with a Chili-Salt Rim.
100% Agave Tequila with Solerno Blood Orange Liqueur and Fresh Lime.
Milagro Silver Tequila, St-Germain and Passion Fruit Chilled and Served Up.
Cruzan Citrus and Don Q Cristal Rums Muddled with Fresh Mint and Lime on the Rocks.
Cruzan Pineapple and Mt. Gay Black Barrel Rums, Fresh Mint and Pineapple.
Don Q and Sailor Jerry Rums Muddled with Mint, Lime and Passion Fruit.
Bacardi Lime, Guava, Pineapple and Fresh Lime.
Skyy Citrus, Cointreau and Fresh Lemon Chilled and Served Up with a Sugared Rim.
Absolut Vodka and Pineapple with Fresh Lime and Ginger.
Reyka Small Batch Vodka and St-Germain with Crisp Cucumber and Lemon.
Strawberry Infused Botanist, Agave, Fresh Lime and a Splash of Prosecco.
Four Roses Bourbon, Orange Blossom Honey, Fresh Lemon and a Spring of Thyme.
Passion Fruit, Agave Nectar and Fresh Mint Topped with Soda.
Coconut, Blood Orange and Lime, Shaken and Topped with Soda.
Pineapple, Cherry and Fresh Lime Served Cold and Sparkling.
Citrus Juices, Fresh Lime and Soda.
Island Juices and Fresh Ginger, Topped with a Splash of Lime and Soda.
Stolichnaya with Fresh Lime, Pineapple and Ginger Beer.
Skyy Vodka, Peach Liqueur and Peaches Blended with a Swirl of Raspberry.
Raspberry Infused Tito’s Vodka, Agave, Fresh Lemon Sour and Prosecco.
Skyy Citrus Vodka, Black Raspberry Liqueur and Our Signature Lemonade.
Sparkling Prosecco Flash Blended with Aperol, Blood Orange, and Elderflower.
Champagne and Peach Liqueur Blended with Peaches.
Monkey Shoulder Whisky, Lime, Fresh Ginger and Honey.
Bulleit American Rye, Aperol and Fresh Lemon Sour with Passion Fruit.
Strawberry, Raspberry or Cucumber.
World Famous! Available From September.
World Famous! Available From September.
Our Freshly Made Giant Belgian Waffle Topped with Crunchy Fried Chicken.
Kids 10 and Younger. A Small Order of French Toast, Bacon and Strawberries.
Mozzarella and Tomato Sauce.
Fresh Mozzarella, Basil and Tomato Sauce.
Hot Honey on Request.
Mozzarella, Fontina and Parmesan with Garlic and Herbs.
A Chop House Hamburger. Served with a Slice of Grilled Onion, Lettuce, and Tomato.
A Cup of Soup and a Small Green Salad.
A Mild, Delicate Sauteed White Fish Served with Fresh Vegetables and Lemon.
Raspberry Infused Tito’s Vodka, Agave, Fresh Lemon Sour and Prosecco.
Strawberry Infused Botanist, Agave, Fresh Lime and a Splash of Prosecco.
Monkey Shoulder Whisky, Lime, Fresh Ginger and Honey.
Bacardi Lime, Guava, Pineapple and Fresh Lime.
Absolut Vodka and Pineapple with Fresh Lime and Ginger.
Feta Cheese, Tomato, Cucumber, Kalamata Olives, Red Onion and Vinaigrette.
Glazed Beets, Avocado, Fresh Orange, Arugula, and Honey-Yogurt Sauce.
Baked Soft and Warm with Cheddar Cheese Sauce and Whole Grain Mustard.
A Delicious Blend of Crab, Artichokes and Cheese Served Warm.
Feta Cheese, Tomato, Cucumber, Kalamata Olives, Red Onion and Vinaigrette.
Glazed Beets, Avocado, Fresh Orange, Arugula, and Honey-Yogurt Sauce.
Charbroiled Chicken with Teriyaki Sauce. Served with Steamed Rice.
A Mild, Delicate Sauteed White Fish Served with Fresh Vegetables and Lemon.
Chocolate Raspberry Cheesecake
This delicious layered chocolate raspberry cheesecake makes the perfect dessert for any occasion! The raspberry layer has a fresh raspberry puree in it that gives it the light pink tint and a boost of flavor from the raspberry extract. The chocolate layer has both melted semi-sweet chocolate and cocoa powder in it to give it the perfect richness. If you love cheesecake don’t miss my Perfect Cheesecake Recipe and No-Bake Cheesecake.
Chocolate Raspberry Cheesecake
Let’s talk crust. There are so many options when it comes to the perfect cheesecake crust. Most crusts tend to be a graham cracker crust, but when there’s chocolate in the cheesecake, I always opt for an oreo cookie crust. I always use a chocolate sandwich cookie for my chocolate cookie crusts and it doesn’t matter whether it’s store brand or Oreos. The sugary filling of the cookies provides the sweetness and I don’t have to add any additional sugar to the crust. That’s right, the chocolate cookie crust only takes two ingredients, cookies and butter.
The food processor is the quickest and easiest way to get your cookies processed into crumbs and the butter evenly distributed. Within minutes you’ll have your crust ready. If you don’t have a food processor, that’s okay too. Place the sandwich cookies into a large storage bag and crush them with a rolling pin. I tend to do that when I’m too lazy to drag out the food processor and wash it up. The crumbs tend not to be as fine, but they will do the trick.
Cheesecakes are my favorite thing to make and eat. They are just so delicious! If you want to try some other great cheesecakes, there’s the snicker cheesecake or the ultimate blueberry cheesecake.
How to make the raspberry puree?
The raspberry puree for this chocolate raspberry cheesecake can be made from fresh or frozen raspberries that have been thawed. Add the raspberries into a fine mesh strainer with a bowl underneath to catch the puree. Pushed the raspberries through the strainer with a rubber spatula until the only thing left in the strainer are seeds. I despise berry seeds so this was perfect.
You can also run the raspberries through a blender. It seems like everyone has a blender nowadays. Pour the puree through a strainer to be sure all the seeds are removed.
How do you make a layered cheesecake?
I created the cheesecake base altogether. When it comes to flavoring the 2 layers of cheesecake, I divided them evenly into two bowls. The first bowl, I added raspberry extract. If you want to add food coloring to make the layer pinker, add it now.
For the chocolate layer, I melted the semi-sweet chocolate and added 1/2 cup of the cheesecake base into it. Quickly mix until incorporated to keep the chocolate from seizing up or cooling off too much. After the melted chocolate is worked into the cheesecake, add the cocoa powder. Mix until thoroughly combined and then work it into the rest of the cheesecake.
The chocolate is a thicker consistency than the raspberry and would probably sink to the bottom. So keep our layers nice, add the chocolate layer on the bottom and spread it evenly into the pan. Add the raspberry layer on top.